BRIGIPIX GALÉRIA
Török Brigi fotóművész a vitorlázás szerelmese és avatott ismerője.
Kevesen készítenek hajókról, tavakról, tengerről, csapatokról olyan tökéletes, a hajózás, egy verseny keménységét és élvezetét, a technika lenyűgözőségét, de emellett a táj csodálatosságát is egyszerre megmutató képeket, mint ő. És bár a képek jó részét valódi bennfentesként, egy-egy hajózó csapat közeli ismerőseként készíti, azok mégis univerzálisak lesznek - bárki számára maradéktalanul élvezhetők, mindenkinek élményt jelentenek.

De a hajókon túl Briginek remek szeme van további szépségeket megragadni - és számunkra átadni. Így válogatásunkban vitorlázós képei mellett fantasztikus tájképei, városrészletei vagy épp állatokat mutató fotói is helyet kaptak.

Csupa olyan különlegesség, mely vászonképként, poszterként, keretben vagy anélkül tökéletesen mutat egy iroda, egy otthon, vagy épp egy szállodai szoba falán.


Élvezd hát Török Brigi képeit lenti galériáinkban. Hogy a rengeteg képet hatékonyan tudjuk bemutatni, itt a fotók alacsony felbontású verzióit találod - de ha kiválasztottad a legjobban tetsző képeket, azok címeivel megadva rendelésedet, a kért termékeket természetesen tökéletes minőségben, az eredeti, nagyfelbontású képből fogjuk elkészíteni.
Fali dekorációk
VÁSZONPOSZTEREK

A galériából kiválasztott képet kiállítási minőségű, valódi vászonra nyomtatjuk, amit kanadai fenyőlécből készült 4.5cm vastag farámára feszítjük. A sarkokat és az éleket egyedi eljárással úgy dolgozzuk el, hogy azoknál semmi csomó, göcsört, gyűrődés nem keletkezik.
A kép akár évtizedeken át feszes, stabil, tartós marad.

Vászonképek árai Török Brigi képeiből (a szerző jogdíjaival együtt, bruttó):

40x60 cm:  19,500. -Ft
50x75 cm: 23,900.- Ft
60x90 cm: 28,900.- Ft
PAPÍRPOSZTEREK

Tökéletes fotóminőségben, selyemfényű vagy ArtMatte fotópapírra nyomtatjuk a képet, melyet saját magad helyezhetsz keretbe, sínbe, vagy ragaszthatsz fel falra, bútorra.

Papírposzterek árai Török Brigi képeiből (a szerző jogdíjaival együtt, bruttó):

50x70 cm:  11,500. -Ft
60x90 cm: 13,600.- Ft
80x120 cm: 21,500.- Ft
KASÍROZOTT KÉP

A kiválasztott képet fotópapírra, fotónyomtatási eljárással készítjük el, majd egy 2,5 cm vastag, fekete, kemény fahatású műanyag lapra kasírozzuk. A képet közvetlenül lehet falra akasztani.

A kasírozott kép ára Török Brigi képeiből (a szerző jogdíjaival együtt, bruttó):

30x40 cm:  14,500. -Ft
Hajók, tájak, akciók
Első kép
(Írd ide a kiválasztott képek bal alsó sarkában látható kódot)
Hajótlan szépségek
(Írd ide a kiválasztott képek bal alsó sarkában látható kódot)
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat