Hőszublimációs fotónyomtatók Felhasználási területek és lehetőségek

A teljes körű fotólabor-szolgáltatás vezető hazai szereplőjeként természetesen a fotónyomtatás minden területén megjelenő igényeknek is igyekszünk megfelelni. Így kínálatunkban a nagy produktivitást és professzionális minőséget nyújtó komplex laborrendszerek mellett a rendkívül robosztus és megbízható hőszublimációs fotónyomtatókis megtalálhatók.
A termékcsalád vezető márkája, a japán DNP a hőszublimációs technológával elérhető legjobb képminőséget és kiemelkedő megbízhatóságot nyújtja, miközben innovatív kiegészítő megoldásaival – több nyomtatót vezérelni képes wifi nyomtatószerver, komplett photobooth rendszer, teljes önkiszolgáló fotókioszk… – állandóan új lehetőségeket kínál fel a fotós üzletágban működő vállalkozók számára.
A tajvani központú HiTi viszont a piac legolcsóbb professzionális fotónyomtatóival tökéletes belépő megoldást jelent a területre most érkezőknek, vagy a fotószolgáltatással inkább csak melléktevékenységként foglalkozók számára.
Felhasználási területek

A hőszublimációs technika legnagyobb előnye a páratlanul megbízható, gyakorlatilag karbantartást nem igénylő felépítés, ami olyan esetben is problémamentes üzemeltetést tesz lehetővé, amikor az igények nagyon hullámzóan jelentkeznek és így a nyomtatónak akár heteken át nincs dolga. Míg egy inkjet eszközt ilyen esetben célszerű néhány naponta “megmozgatni” a folyékony festékek beszáradását megelőzendő, a hőszublimációs nyomtatók semmi ilyen törődést nem igényelnek.

Míg a hőszublimációs nyomtatási eljárással az inkjet laborgépek által nyújtott képminőség nem érhető el, az így készített képek általában még igényes amatőrök számára is gond nélkül eladhatók, sőt a DNP DS sorozat képei nem egy professzionális fotográfus ízlésének is tökéletesen megfelelnek.

Mindezen tulajdonságok alapján a hőszublimációs nyomtatókat a kisebb/közepes nyomtatási mennyiségekre, rendezvényekre, vagy olyan lakossági igényeket kiszolgáló üzletekbe ajánljuk, ahol a cél nagyon kevés beavatkozással, korlátozott méretválasztékú, jól értékesíthető képek készítése.

 • üzletek kiegészítő kínálata
 • igazolványkép-készítés
 • fotókioszkok
 • selfie-dobozok, photobooth-ok
 • aquaparkok, strandok
 • állatkertek, vidámparkok
 • közintézmények
 • szállodák
 • üzleti és kulturális rendezvények
 • turisztikai célpontok, látványosságok
 • sportesemények
 • koncertek

Egyedi DNP előnyök

Költséghatékonyság

A készenléti üzemmód biztosítja az alacsony energiafogyasztást (<0,5 W), míg a visszatekerés üzemmód biztosítja a költséghatékony fogyóanyag-felhasználást. Értékteremtés takarékosan!

Megbízhatóság

Jelen pillanatban is több tízezer DNP nyomtató működik világszerte. A nyomtatók hőszublimációs fejének különleges kialakítása hosszú üzemidőre tervezték, így biztosak vagyunk benne, hogy sokáig elégedett lesz nyomtatóinkkal. Ennek bizonyítására a DNP termékekre 2 év garanciát adunk.

Nyomatformátumok gazdag választéka

Legyen szó akár a legelterjedtebb egyoldalas nyomatokról, akár a kétoldalas nyomatok széles kínálatáról, a DNP nyomtatók között biztosan találunk céljainknak megfelelőt.

Innovativitás

A DNP élen jár annak kutatásában, hogy az egyre változatosabb vevői igényeket, különösen a mobiltelefonokkal képek csilliárdjait készítő fiatalokat miként lehet üzletté fordítani a fotószolgáltatások területén. Ennek eredményeképp szinte havonta áll elő új és új izgalmas ötlettel, egyedi technikai megoldással. Fényes, matt és félfényes képfelület egyetlen kellékanyag-csomagból. Perforált papír, pl. egyedi meghívók, emlékeztetők készítésére. Öntapadós papír. Izgalmas, egyedi képméretek, mint pl. 5×15 vagy 15×15 cm. Party-Print egység, mobiltelefonos képek azonnali nyomtatásához. És még sorolhatjuk….

Gyorsaság

Bekapcsolás után pár másodperccel a DNP nyomtatók már készen állnak, hogy óránként nyomatok százait teljesítsék. Igen, akár 400 képet óránként.