HPIX Fotohub

Online értékesítési felület profi fotósoknak

Fotohub
A Fotohub értékesítési felület, esküvői fotósok, iskolafotósok, rendezvényfotósok számára hoztunk létre azért, hogy adminisztráció nélkül a lehető legtöbb ügyfélnek lehessen a digitális képekből megfogható termékeket értékesíteni a legkiválóbb minőségben. A Hub zárt és biztonságos rendszerében még megrendelői is tovább kínálhatják az Ön által készített képeket, pl. egy esemény minden résztvevőjének, akiket ők elérnek, de a fotós nem. A Fotohub csomópont, ami lehetővé teszi, hogy eddigi ügyfelei mellett további potenciális megrendelők találkozzanak munkájával, akik már bizonyították elkötelezettségüket az értékes fotók iránt. A Fotohub egy professzionális labor, ami a legjobb minőségű nagyításokon túl még több mint 100 nagy értékű fotós terméket gyárt képeiből. A Fotohub NEM ingyenes tárhely, vagy szimpla bemutatkozó oldal, hanem modern, hatékony értékesítési felület.

A fotós, saját, ingyenes fiókjában – „virtuális fotóstúdiójában” – galériákat hoz létre egy-egy témához (esküvőhöz, iskolai osztályhoz, rendezvényhez), melybe a kapcsolódó digitális képeket korlátozások – és díjak – nélkül feltölti. Eztán beállítja, hogy a galériába felöltött képekből milyen termékek legyenek megrendelhetők, és azoknak mennyi legyen az ára. Majd néhány kattintással hozzáférést ad a galériához azoknak, akik erre jogosultak.
Ez után pedig semmi más dolga nincs. Időnként nézzen rá a felületre, hogy mennyi bevétele gyűlt össze, és arról állítson ki felénk egy számlát.
Minden mást mi csinálunk. Mi gyűjtjük a rendeléseket, készítjük el a termékeket, csomagoljuk, juttatjuk el a vevőhöz, gyűjtjük be a fizetséget, vezetjük a kimutatásokat, és fizetjük az Ön részét.

 

Díjtalan regisztráció

Nálunk kötelezettségek nélkül regisztrálhat és hozhat létre galériákat. A regisztráció egyszerű, egy perc az egész, és máris tölthet fel fotókat, adhat hozzáférést azoknak, akikről a képek szólnak. Így ők egy helyen nézegethetik és rendelhetnek nagyításokat, fotós termékeket képeidből. Bárhonnan, bármikor.

Megosztható linkek

A Fotohub megosztási linket is generál egy galériához. Ezt emailben küldheti el ügyfeleinek, akik ennek segítségével egyszerűen elérhetővé teszik fotóit számtalan további potenciális megrendelőnek (pl. egy esemény résztvevőinek, rokonoknak stb.). Nincs több szervezés, telefonálás, adminisztráció.

Biztonságos képkezelés

A rendszer csak képernyőre alkalmas felbontású előnézeti képeket generál – ezek is vízjelezhetők –, valós felbontású fotó tőlünk nem jut ki. Sehogyan sem. Természetesen lehetőség van a képek digitális formában is vevők rendelkezésére bocsátani, de csak ha a fotós ilyen opciót választ.

Szabad árazás

A Fotohub rendszerében galériánként – tehát tulajdonképpen akár ügyfelenként – meghatározható, hogy melyik terméket mennyiért árusítsuk. Így csak a fotóson múlik a jutalék mértéke, a képek ára.

Kreatív termékek

A hagyományos méreteket is a legmodernebb EPSON minilaborral készítjük. De ennél sokkal többet kínálhat ügyfeleinek. Ötvennél több dekoráció, poszter, ajándéktárgy és egyedi ruha lehet hordozója fotóinak.

Portfólió lehetőség

A Fotohub-on készíthet nyilvános galériákat is. Az ide rakott képekből a Fotohub főoldalán is megjelenítünk, de saját profiloldalon – a bemutatkozó mellett – mindenki láthatja őket. És nálunk mindenki vásárol.

Felhasználóbarát, egyszerű működés

1

Létrehozás

A fotós elkészíti ügyfele fotóit. Feltölti őket a Fotohub-ra, egy az ügyfelének szánt mappába.

2

Megosztás

Egy kattintással megosztja ügyfelével a linket, ahol ő elérheti ezt a mappát.

3

Rendelés

Az ügyfél rendel a képekből, és megoszthatja a mappát másokkal, akik szintén rendelhetnek.

4

Jutalék

Az ügyfél és társai átveszik a termékeket, a fotós számláján megjelenik az értük járó jutalék.

Külön szolgáltatások…

…esküvői fotósoknak: olyan csomagot kínál, ahol az alapárban valahány papírkép már szerepel? Állítsa be az ‘Ajándék’ funkciót a konkrét vevőhöz, és a Fotohub gondoskodik minden részletről. És persze inspirálja a vevőt, hogy ne csak az ‘ingyenes’ képeket rendelje, hanem többet is… növelve az Ön bevételét.
…iskolafotósoknak: szeretné, ha minden szülő csak saját gyermekének képét, és a néhány közös csoportképet érhetné el? Semmi akadálya. ‘Iskola’ típusú galériát létrehozva a képeket feltöltéskor név szerint csoportosíthatja és a Fotohub e csoportot csak egy PIN kód beírásával engedi megnyitni. Így a teljes diszkréció garantált úgy, hogy Önnek csak a minimális munkát kellett befektetnie.
…azoknak, akik maguk nyomtatnak: ha a HPIX-től vásárolt laborgépet/fotónyomtatót arra, hogy saját képeit maga nyomtassa, úgy a Fotohub-ot bekonfiguráljuk Önnek ennek támogatására. Így pl egy Epson SureLab D700-al nem csak egy tökéletes minőséget adó fotónyomtatót, de a teljes rendelés folyamatát lefedő online eszközt is kaphat!