HPIX ProLab

Olyan üzletek számára, akik a rendkívül komplex, egy fotólabor teljes működését integrált rendszerként lefedő Creative PhotoCloud szoftvermegoldásunkat túl korainak, túl összetettnek találják, vagy nem érzik magukban az elszántságot a modern irányok teljes felvállalására, de szeretnének az Interneten át fotóelőhívásra rendeléseket fogadni, kínáljuk a ProLab szoftvermegoldást. Ez egy egyszerű, de roppant hatékony online rendelőfelület, melyben a rendelhető termékek széles körben, rugalmasan konfigurálhatók, a vevők végtelen egyszerűen tölthetik fel képeiket és adhatják fel rendeléseiket; a rendelések pedig egy egyértelmű, könnyen kezelhető formában tölthetők le, hogy aztán saját meglévő infrastruktúránkkal, meglévő, tetszőleges eszközparkunkon elkészítsük a termékeket. Ahogy az például a http://prolab.kreativfotolab.hu/ oldalon is látható. Önnek természetesen saját grafikával, saját névre, saját választékra készítjük el, konfiguráljuk be, és természetesen működtetjük folyamatosan képrendelő felületét.

A ProLab által biztosított termékkategóriák

Képkidolgozás

Fotók a megszokott méretekben fényes és luszter papírra.

Egyéni méretek

Képeit pontosan az Ön fotójához illeszkedő méretben dolgozzuk ki.

FOTÓPOSZTEREK

Selyemfényű poszterpapírra, kiváló fotóminőségben nyomtatva.

Panorámaképek

Látványos képek, tökéletes fotóminőségben akár 30×120 cm méretben is.

Kasírozott képek

Fotóit egy elegáns alapra kasírozzuk. A kész alkotás asztalra állítható vagy falra akasztható.

Vászonposzterek

A legjobb fali dekoráció – igazán jó fotók művészi vászonra nyomtatva.

Szállítás és átvétel a ProLab szolgáltatásban

A leggyorsabb: ha Önnek sürgős, hogy a rendelt termékeket megkapja, úgy válassza a ‘Személyes átvétel….’ opciót, kiválasztva azt a partner-üzletünket, ahová a kész dolgokért a megrendelést követő munkanap délutánján befárad. Ebben az esetben a fizetést is ott, helyben bonyolíthatja le, akár készpénzzel, akár bankkártyával.

A legkényelmesebb: kívánságára az Ön által megadott magyarországi címre futárral kiszállítjuk a rendelt termékeket. Ilyen esetben számoljon három munkanapot a termékek átvételére, és kérjük, gondoljon arra, hogy a szállítás várható időpontjában mindenképp legyen olyan valaki a megadott címen, aki a csomagot átveheti. Ilyen esetben a rendelést kifizetheti a futárnál utánvéttel, vagy elutalhatja bankszámlánkra annak ellenértékét.
Házhozszállítás esetén a futár költségeként 1270.- Ft szállítási díjat számolunk fel.

Egyes termékeinket (pl. vakrámára feszített vászonposzterek) házhozszállítással nem, csak személyes átvétellel tudjuk kínálni.