Creative PhotoCloud szoftverkomponensek

Nyomtatás

A Creative PhotoCloud szoftverrendszer egy teljes, modern fotólabor környezetet hoz létre, melyben a lehető legmagasabb szintű automatizáltsággal lehet hagyományos és kreatív fotós termékek igencsak széles választékát elkészíteni. A rendszer "látványos" elemei a kliensek - bolti, érintőképernyős terminálon futó és otthoni, a vevő által saját gépére letölthető szerkesztő/rendelő kliens program -  és a LabManager program, mely a klienseken feladott megrendeléseket fogadja, osztja ki automatikusan a csatlakoztatott nyomtatók, laborgépek felé, kezeli a beállításokat, árakat, stb.

A rendszert legérdekesebbé az teszi, hogy vele nem csupán egy szoftvercsomagot, hanem egy teljes üzleti modellt kínálunk: rengeteg előre definiált, egyetlen gombnyomással elérhetővé tehető terméket, ezek mindegyikének teljes elkészítéséhez szükséges minden kellékanyagot és gyártó eszközt, valamint az értékesítést megkönnyítő marketing anyagokat is.

Ha érdeklődik a rendszer iránt, bármikor nagyon szívesen tartunk részletes bemutatót éles, valós körülmények között, olyan boltban, ami teljesen e koncepció alapján dolgozik. Első ízelítőként, kedvcsinálóként itt mutatunk egy "filmet", ami a kliensek használatáról ad képet (rém amatőr videók, hang nélkül... elnézést... nem ez a profilunk....): https://www.youtube.com/watch?v=CQRvp6I7LVk

 

Tags: , ,