2018 3. negyedéves akciók

Nyomtatás

EPSON, Noritsu száraz technológiás fotólaborok
Akciók júliustól szeptemberig ÉS egyebek...


Epson negyedéves akciók

Szerencsénkre az EPSON marketing osztályának dolgozói szörnyen elfoglaltak... nincs idejük a korábbi negyedévekben meghírdetett akciókat felülírni, megszöntetni - inkább meghosszabbítják egy újabb negyedévvel. Így a legnépszerűbb, a Magyarországon már mintegy száz példányban működő Epson SureLab D700 mikrolabor nyomtató ebben a negyedévben is elérhető a minden idők eddigi  legkedvezőbb akciós feltételekkel: a 890,000 Ft-os nettó árban most a D700 nyomtatót egy teljes készlet (6 kazetta) festékkel, 4 tekercs 127mm-es, 4 tekercs 152mm-es és 2 tekercs 210mm-es papírral (választhatóan fényes, luster vagy artist matte felülettel), valamint az Epson profi laborszoftverével, az Order Controller LE programmal szállítjuk az Ön telephelyére, telepítjük és tanítjuk be a használatát.

Folytatódik a nagy Epson laborgép, az Epson SureLab D3000DR nagykapacitású, professzionális masina akciója is: a 6,840,000 Ft-os nettó alapárban most nem csak a két tekercses, hátlapnyomtatós laborgépet szállítjuk, de adunk hozzá egy teljes készlet festéket, 6 tekercs 152mm-s és 4 tekercs 305mm-s papírt, valamint a profi Epson Order Controller laborszoftver teljes verzióját is! Természetesen a helyszíni telepítés és a betanítás sem jelent Önnek már költséget!

Noritsu új száraz technológiás laborégpe

Ahogy azt júniusban meghirdettük, megjelent a Noritsu Green IV, mely a legkiválóbb minőséget nyújtó Epson-alapú nyomtatási technológiát ötvözi a Noritsu legendás megbízhatóságával és hatékonyságával. A gépről több részlet itt található - de itt, az akciók kategóriában fontos említeni, hogy az első magyarországi Green IV berendezést kerek 1 millió Ft kedvezménnyel (demo áron!) szállítjuk!

 GreenIV HR

Használt eszközök

A 2018 tavaszán meghírdetett használt eszköz kínálatunk jó része mostanra természetesen már gazdára talált, de néhány tétel még, illetve újra elérhető. Így például  Noritsu D705 komplett száraz-technológiás minilabor 3,5 millióért, HP érintőképernyős terminál DiLand rendelőszoftverrel (minden képméret, képeslap, poszter, vászon, ajándéktárgy....) 290eFt, komplett fotólabor Nortisu száraz minilaborral, rendelésfelvevő terminállal, kioszk- és online rendelőprogrammal, Epson fotókönyv-nyomtatóval 3,99 millióért érhető el!

 


 

HPIX Kft
2040 Budaörs, Liget u. 3/2.
www.hpix.hu

Tags: , , ,