Öntapadós posztervászon, 10x15 hűtőmágnes, Plasztikkártya nyomtató - 2018 feb 12-i hírlevél

Kedves Kolléga!

Ha esetleg Ön bármi fura okból kifolyólag már akár több éve is követi híreinket (amiért akkor hatalmas köszönet ezúton is!), úgy biztosan tudja, hogy nem csak szilárd meggyőződésünk, de konkrét tapasztaltunk is, hogy a csudaszép minőségű fotókidolgozás fontos dolog, de az igazi élet ezen túl van. A mai digitális világban az üzlet jó része már az összetettebb, "kreatív" termékek köréből jön, és mivel e téren a fantáziának tényleg semmi nem szab határokat, a növekedési lehetőség itt mérhetetlenül nagyobb a hagyományos fotókidolgozás piacán elérhetőnél. Új termékek, új meghódítható piacok piacok várnak a valóban vállalkozó kedvű, újítani, fejleszteni képes vállalkozókra.

Jelen hírlevelünkben olyan újdonságokat mutatunk be, melyek azonnal elérhetők tőlünk, és melyek valóban új területeket, piacokat tudnak megnyitni Ön előtt.

Öntapadós posztervászon
 
Sokan, viszonteladók és vevők is, kérdeztek bennünket az elmúlt években, nincs-e megoldásunk öntapadós anyagok készítésére. Nos, eddig nem volt, de nagyon büszkén jelenthetem, hogy ez a helyzet megváltozott!
Egy angol beszállítónk egészen különlegesen kiváló termékével bővítettük válaszékunkat: a 24" és 36" (61 és 90 cm) szélességben, 30.5 méteres tekercsekben elérhető YouTac öntapadós vászon normál, vízbázisú festékkel dolgozó poszternyomtatókkal használható. Az erre a médiára készített nyomat hibátlan fotóminőséget ad - kívánságra akár egyedi színprofilt is készíthetünk. A kész képet pedig kb bármilyen felületre felragaszthatjuk az öntapadós anyagoknál megszokott módon, a hátlapot védő felület lehúzásával - de ami a legizgalmasabb, hogy az anyag könnyen el is távolítható a felület károsítása nélkül!!!
Az anyag ára természetesen valamivel magasabb, mint a "síma" fotópapír vagy vászon ára (kb 2,000 Ft/nm-re adódik), de ha azt nézzük, hogy pl egy 60x90 cm-es öntapadós poszter 2000 Ft-os önköltséggel készíthető el egy Epson T sorozatú nyomtatóval, akkor már érezzük, hogy mekkora üzleti lehetőség nyílik meg ezzel nem is csak a magán, hobbifelhasználók, de a kis szériás marketinganyagok, vagy akár egyedi címkék készítése piacán is!
 
Hamarosan pedig az erre a nyersanyagra tervezett öntapadós termékek meg fognak jelenni a Creative PhotoCloud rendszer termékválasztékában is... egy új érv, hogy miért lehet Önnek is érdeke váltani a komplex üzleti rendszer felé!
 
 
 
10x15 hűtőmágnes pillanatok alatt, fillérekért
 
Stabil a kereslet hűtőmágnesek iránt - pontosabban olyan megoldások iránt, melyek révén legérdekesebb saját fotóinkat a hűtő fémfelületére cuppanthatjuk. Minden eddiginél hatékonyabb és egyszerűbb megoldást mutatunk most be: A-FMMG46 cikkszámon mindössze 120 Ft nettó áron elérhető 10x15 öntapadós mágnesfelületre kb 10 mp alatt dolgozható fel egy tetszőleges laborgéppel, nyomtatóval készített kép - és kész a 10x15 méretű hűtőmágnes. Fillérekbe kerül, de nagy érték, jó áron adható el. És persze a termék hamarosan megjelenik a Creative PhotoCloud felületén is. 

Műanyag kártya nyomtatás - személyre szabott, kétoldalas, azonnal!

A DNP néhány hónappal ezelőtti bejelentésének megfelelően e hónaptól már elérhető, és a lehető legjobb áron rendelhető a szabvány- (hitelkártya-) méretű múanyag kártyákat kifogástalan fotóminőségű kétoldalas nyomattal szeményre szabó Fargo DTC1250 kártyanyomtató, természetesen a hozzá tartozó kellékanyagokkal együtt.

Különleges névjegyek, tagsági kártyák, meghívók, hűségkártyák, ajándékkártyák készíthetők monstantól az Ön üzletében is, akár egyetlen példányban, teljesen személyre szabott formában is. Mindezt pedig igazán gazdaságosan - a teljesen üzemkész, Windows alól meghajtható nyomtató nettó 380,000 Ft alatti áron érhető el, egy kétoldalasan, színesben megnyomott műanyag kártya önköltsége pedig - a tőlünk származó kellékanyagokkal - 100 Ft alatt tartható!

És a hab a tortán: a DNP SnapLab önkiszolgáló kioszk szoftvere immár közvetlenül meg tudja hajtani a Fargo kártyanyomtatót, és a felhasználói felület széles választékban kínál kártyasablonokat, melyeket a vevőnk saját képeivel, saját felirataival tud rém könnyen személyre szabni. A SnapLab+ szoftver a már meglévő, DS620 fotónyomtatóval üzemelő eszközökre befrissíthető, ha vásárol hozzá egy kártyanyomtatót; vagy 400eFt alatti áron tudjuk szállítani a DNP Tmini terminált érintőképernyővel, médiaolvasóval és a SnapLab+ szoftverrel. Ezen összeállítással pedig a kártyanyomtató mellett egy DNP DS620 fotónyomtatót is meghajtva igazán ütőképes önkiszolgáló szolgáltatást alakíthatunk ki!

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését (amit nagyon remélünk... :)) valamelyik témával kapcsolatban, akkor írjon, vagy hívjon bátran - bármely terméket, gépet készséggel bemutatjuk Önnek, lehetőséget adunk kipróbálásra, tesztelésre.

Látogasson el Partneroldalunkra is, ahol e hírlevelet, a Fargo kártyanyomtató részletes adatait is megtalálhatja, de aktuálisan futó akcióinkról (például az Epson D700 többféle promó-csomagjáról, vagy az új nyomtatófejes, enyhén használt, az új ár feléért ajánlott Noritsu száraz technológiás laborgépről is) olvashatja a részleteket!

őszinte tisztelettel

Diószeghy Zoltán és a HPIX csapata
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/938 2432