Noritsu Green IV - HPIX Hírlevél 2018/06/20

Kedves Kolléga!

remélem, Önt is elérte az az óvatos optimizmus, ami mostanában üzletágunkat áthatja. Az elmúlt hónapokban hazai partnereink többsége egészséges üzletmenetről, legtöbbször hosszú évekre visszamenőleg rekordnak számító forgalomról számol be és a közelmúltban lezajlott nemzetközi találkozón is az európai, hozzánk hasonló nagyker funkciót betöltő cégek is a normál képkidolgozás iránti igény látható növekedéséről meséltek szinte minden országból. Az pedig, hogy a kreatív termékek már a forgalom felét képesek hozni, annyira magától érthetődő Európában és lassan már itthon is, hogy a hangsúly már nem a "legyen/ne legyen helyi gyártás", "kell-e a kioszkos rendelésfelvétel" kérdés körül forog, hanem az újabb és újabb (időnként egészen perverz és erőltetett...) termékek bevezetésére helyeződött.

Ebben a légkörben jelentett be a közelmúltban alaposan átszervezett, a fotós piac iránti elkötelezettségét számos új befektetésével is megerősítő Noritsu néhány olyan újdonságot, ami egészen bizots, hogy a hazai piac, talán konkrétan az Ön számára is igencsak érdekes lehet.

Noritsu Green IV

A száraz technológiás Green minilabor sorozat legújabb tagja az elődök legjobb tulajdonságait, a rajtuk nyert tapasztalatokat gyúrja egy egészen kiváló laborgépbe. 

  • A ma minden vitán felül állóan legkiválóbb Epson Inkjet technológiára épülő nyomtatási rendszer a piac legjobb képminőségét tudja nyújtani teljesen egyenletes, megbízható módon. A laborgép legtökéletesebb kihasználását biztosító EZ Controller szoftver például alapból kinál egy 'AgX mode' beállítást, mellyel egyebek mellett a tintasugras gép elérhető színtartományát kissé leszűkítve, a kontrasztokat finomítva "lebutítja" a gépet a vegyszeres laborgépek képminőségére - ha valaki azt szokta meg, bármi ok miatt a vegyszeres gépek tónusaihoz ragaszkodik, gond nélkül megkaphatja azt a Noritsu száraz laborgépekkel is.
  • Akár 1440x1440 dpi, tűéles felbontás választható a képek nyomtatására - olyan színekkel, kontrasztokkal, élességgel, ami a ma már alapnak számító iszonyat magas kontrasztarányú és élénkségű monitor-, TV- vagy telefon-kijelzők képminőségére hajaz.
  • A Noritsu sok évtizedes tapasztalával tervezett mechanika és elektromos rendszer abszolút megbízható, robosztus, rendkívül hatékony üzemet tesz lehetővé. Egyetlen más laborgéppel nem érhető el ennyire gyors indulás, nem biztosítható ennyire gyors nyomtatás egy média-csere után - és egy forgalmas üzletben, ahol a vevők sok eltérő méretet, papírfelületet rendelnek, ez biztosítja az igazán hatékony, eredményes munkát. 670 10x15 kép/óra nyomtatási sebességével a gép a mai igényeknek megfelelő, igazán terhelhető nagykapacitású eszköz tud lenni.
  • Két papírtekercses elrendezése szintén a legnagyobb hatékonyságot és kényelmet szolgálja. A hátsó, akár 305 mm széles papírt is befogadni képes tartó orsós kivitelű, amivel megtakarítható újabb papírkazetták beszerzése. Az első tartó kazettás, ami viszont a média villámgyors cseréjét teszi lehetővé - így az egyik kép elkészítése után egy másik méret, másik papírfelületen, másik médából már egy percen belül is kijöhet a Green IV-ből!
  • A száraz technológiás képalkotás, nem lévén korlátozva a levilágítás mérethatáraival, gyakorlatilag bármilyen hosszúságú képek készítését engedi. A Green IV az EZ Controller programon át akár 1,7m hosszú panorámaképek készítésére is alkalmas!
  • A Green IV megörökölte a roppant sikeres D705 méretgazdaságosságát: a Green IV is elhelyezhető mindössze 0,46 m2 területen! És ugye nem kell hozzá sötétraktár, vegyszertároló, vízvezeték, csatorna, három fázis...
  • Mint a többi Noritsu géppel, a Green IV-el is komplett megoldást kapunk, nincs szükség akár sok százezerért vezérlőprogramot vásárolni. Az EZ Controller, a Noritsu rendkívül sokat tudó laborprogramjának legújabb verziója alapértelmezésben része a konfigurációnak.
  • ...és bár látjuk, hogy az új Green IV képminőségében, rugalmasságában, kezelhetőségében messze veri, teljesítményével legalábbis azonos szinten van a legtöbb komoly vegyszeres laborgéppel, az ára azokénál jelentősen alacsonyabb! Teljes kiépítésben - 2 tekercs, szoftver, szorter egység - a rendszer ára kevesebb, mint nettó 9.5 millió Forint!

A Noritsu Green IV vadonatúj eszköz, épp, hogy rendelhetővé vált! Így még nálunk sincs ilyen gép... de miért is ne adjuk át az első gépre megszerezhető demo kedvezményt éppen Önnek?

Az első magyarországi komplett kiépítésű Nortisu Green IV rendelésre, ha az 2018 július vége előtt beérkezik,
kerek 1 millió Ft nettó kedvezményt kínálunk!

Használt eszközök

...de ha inkább kis lépéssel kezené a száraz technológia felé való váltást... a nálunk lévő, új nyomtatófejjel rendelkező, keveset használt D705 Noritsu gép 3,5 milliós áráért most 6 hónap garanciát is biztosítunk! Siessen, mert csak két ilyen gépünk van!

 

Siettünk ezzel a hírlevéllel, hogy a legfontosabb Noritsu újdonságról a lehető leghamarabb értesíteni tudjuk Önt, a piacot.... ezért honlapunkra a Green IV-et, és pár egyéb újdonságot még nem tudtunk felvezetni. Ezért elnézést kérünk, dolgozunk rajta... hívjon inkább, hogy a részleteket személyesen megbeszélhessük.