Noritsu Green IV - HPIX Hírlevél 2018/06/20

Nyomtatás

Kedves Kolléga!

remélem, Önt is elérte az az óvatos optimizmus, ami mostanában üzletágunkat áthatja. Az elmúlt hónapokban hazai partnereink többsége egészséges üzletmenetről, legtöbbször hosszú évekre visszamenőleg rekordnak számító forgalomról számol be és a közelmúltban lezajlott nemzetközi találkozón is az európai, hozzánk hasonló nagyker funkciót betöltő cégek is a normál képkidolgozás iránti igény látható növekedéséről meséltek szinte minden országból. Az pedig, hogy a kreatív termékek már a forgalom felét képesek hozni, annyira magától érthetődő Európában és lassan már itthon is, hogy a hangsúly már nem a "legyen/ne legyen helyi gyártás", "kell-e a kioszkos rendelésfelvétel" kérdés körül forog, hanem az újabb és újabb (időnként egészen perverz és erőltetett...) termékek bevezetésére helyeződött.

Ebben a légkörben jelentett be a közelmúltban alaposan átszervezett, a fotós piac iránti elkötelezettségét számos új befektetésével is megerősítő Noritsu néhány olyan újdonságot, ami egészen bizots, hogy a hazai piac, talán konkrétan az Ön számára is igencsak érdekes lehet.

Noritsu Green IV

A száraz technológiás Green minilabor sorozat legújabb tagja az elődök legjobb tulajdonságait, a rajtuk nyert tapasztalatokat gyúrja egy egészen kiváló laborgépbe. 

A Noritsu Green IV vadonatúj eszköz, épp, hogy rendelhetővé vált! Így még nálunk sincs ilyen gép... de miért is ne adjuk át az első gépre megszerezhető demo kedvezményt éppen Önnek?

Az első magyarországi komplett kiépítésű Nortisu Green IV rendelésre, ha az 2018 július vége előtt beérkezik,
kerek 1 millió Ft nettó kedvezményt kínálunk!

Használt eszközök

...de ha inkább kis lépéssel kezené a száraz technológia felé való váltást... a nálunk lévő, új nyomtatófejjel rendelkező, keveset használt D705 Noritsu gép 3,5 milliós áráért most 6 hónap garanciát is biztosítunk! Siessen, mert csak két ilyen gépünk van!

 

Siettünk ezzel a hírlevéllel, hogy a legfontosabb Noritsu újdonságról a lehető leghamarabb értesíteni tudjuk Önt, a piacot.... ezért honlapunkra a Green IV-et, és pár egyéb újdonságot még nem tudtunk felvezetni. Ezért elnézést kérünk, dolgozunk rajta... hívjon inkább, hogy a részleteket személyesen megbeszélhessük.