Karácsonyi kellékek 2018 - Hírlevél 18 11 16

Újdonságok karácsonyra
ravasz kiegészítők a nagyobb forgalom érdekében!

Kedves Kolléga!

A karácsonyi szezonra idén olyan újdonságokra hívnánk fel nagybecsű figyelmét, amikkel minden extra hacacáré - különleges szoftver, speciális nyomtató vagy finiselő gép - nélkül lehet izgalmas, összetett fotós termékeket készíteni. Hogy ez miért előnyös egy fotós üzlet számára? Természetesen egyrészt azért, mert így az Ön vevői nem pontosan azzal a már jó eséllyel unásig ismert választékkal találkoznak, amit tavaly és tavalyelőtt láttak, és amit a szomszéd üzlet ma is kínál, másrészt pedig ezeken az összetett termékeken nyilván nagyobb árrést lehet elérni, mint ha csak símán képnagyításokat adnánk el...

Adventa termékek

Sok éve forgalmazzuk már a brit Adventa cég hatalmas termékválasztékának gondosan válogatott, a hazai piacra szelektált részhalmazát, mert bebizonyosodott, hogy a 'Csak adj hozzá képet' (just add photo) szlogenjük teljesen jogos: ügyesen kigondolt, kifogástalan minőségben legyártott termékeikhez csak egy normál laborgéppel, nyomtatóval elkészaített fotót kell adni, és a szó legszorosabb értelmében másodpercek alatt kész a jó áron eladható, értékes fotós termék.

Az idei szezonra, a korábban már bevált Adventa termékek mellé néhány jópofa újdonságot hoztunk: 

 • Panoráma üvegkeret

  A meglévő 13x18, 20x25, 20x30 és az izgalmas 30x30 méretek mellé behoztuk a rém látványos 20x60 cm méretű üvegkeretet. Ellentétben a szokványos fotókeretekkel, e sorozat teljesen egységes üvegfelülettel, fekete szegélyekkel rendelkezik, különlegesen elegáns megjelenést adva ezzel képeinknek. A keretek asztalra támszthatók vagy falra szerelhetők. Ha Ön Epson D700, D3000, vagy Noritsu száraz laborgéppel dolgozik, úgy a 20x60 méretet könnyedén készítheti el tökéletes minőségben - és ezzel, a 3,940 Ft (nettó) árú kerettel együtt egy nagyon látványos, nagyon izgalmas terméket kínálhat.
 • Karácsonyi képeslap


  Sokan vannak, akiknek vagy megfelelő programjuk, vagy elég idejük nincs ahhoz, hogy a vevőik számára egyedi karácsonyi képeslapot szerkesszenek. Számukra lehet pompás megoldás a karácsonyi üdvözlőkártya-csomag. Vegyesen ezüst/fehér, kék ill. piros, kihajtható üdvözlőkártyákat adunk egy-egy fehér borítékkal az A-FC02-SG cikkszám alatt, nettó 150 Ft áron. A képeslapba egy 13x18 kép csúsztatható - és máris készen áll a perfekt egyedi képeslap, amit persze legalább 500 Ft áron tudunk értékesíteni.
 • Villogó képkeret

  Egyedi, különleges fogyasztói igények kielégítésére lesz alkalmas karácsonyi választékunk gyöngyszeme, a Villódzó Képkeret. Mindössze 1,760 nettó Forintért máris az Ön készletén lehet a XXI század ezen furmányos találmánya, melybe egy 13x18-as képet illeszthetünk, majd a keret jobb alsó sarkát megnyomhatjuk, és az egész kompozíció máris színes villódzásban tör ki, hatalmas örömére az erre fogékony gyermek- és felnőtt vevőseregnek.
 • Hógömb, hóhasáb

  Kétségtelen slágercikke a téli szezonnak a hógömb & társai. Az A-ADS08 cikkszámú hógömb 963 Ft-os árával lehet, hogy nem a legolcsóbb ilyen cikk a piacon, de jó eséllyel az egyik legjobb minőségű. Fém talapzata, kétoldalas kivitele nagyon valószínű, hogy az Ön üzlete előtt is tumultuózus jelenetek okozója lesz a magukról már-már megfeledkező módon a termékre vágyakozó vevők által.
  Ha viszont még azt a munkát is meg óhajtaná takarítani, mellyel a fotókat a gömb által kívánt formára vágja, ajánljuk az A-GBSG46 cikkszámú "Hóhasábot", amibe a 10x15 képet két másodperc munkájával lehet beilleszteni, és az akril-jellegű előlapnak hála máris hullik a műhó szeretteink fényképe előtt.

  Az Adventa termékek immár készletünkön figyelnek, várják rendeléseiket, melyeket a szokásos gyorsasággal és rugalmassággal teljesítünk.

Unibind termékek

A mostani szezonban vezetjük be az Unibind fotós termékeinek szintén alaposan kiválogatott választékát. Még e hónap folyamán várjuk az első szállítmány beérkezését - márpedig ebben olyan cikkek lesznek, melyek könnyen lehet, hogy épp az Ön üzlete számára adnak további lendületet.

Az általunk választott Unibind termékek az ilyenkor legkeresettebb prémium-termékek, fotókönyvek és naptárak öszeállítását teszik lehetővé minden külső segédeszköz, különleges gép nélkül - és természetesen különleges tudás vagy sok idő ráfordítását sem igényelve.

 • Öntapadós Fotókönyvek
         


  10x15 és 15x20 méretű fotókhoz jelenünk meg piros, fekete, illetve grafitszürke árnyalatú, 6 lapos előre bekötött könyvekkel, melyek oldalain és a címlapon a fotók méretének megfelelő öntapadós felület található. Így nyomjuk ki egyszerűen a 13 képet és ragasszuk be az egyes oldalakra őket - kb 5 perc alatt kész egy egyszerű, de valóban nagyszerű fotókönyvecske. Ha egy 13 darab, 10x15 méretű képet tartalmazó ilyen fotókönyvet 3490 bruttó forintért, az ugyanennyi 15x20 könyvet 4990 Ft-ért árusít, úgy azon nagyon kellemes árrést realizál és vevője el lesz kápráztatva az újszerűségtől és kreativitástól.
 • Öntapadós naptár
    

  A fotókönyvhöz hasonló elven működik az Unibind gyors naptár-alap: csak nyomtasson ki 13 darab 15x20(álló) képet egy havi lapozós naptár lapjaiként. Ezeket a lapok aztán az öntapadós fülek pár perc munka révén profi, spirálozott lapozós naptárrá avanzsálnak, melyeket természetesen a 13 lap és az 1193 nettó ft árú alap összköltsége felett igencsak egészséges árréssel lehet eladni.

Nos, reméljük, sikerült némi inspriációval szolgálni... de természetesen ezen újdonságok mellett igen széles választékban érhetők el további kifinomult cikkeink, melyekkel a vászonposzterek, kasírozott képek, fotókönyvek, ajándéktárgyak készíthetők el a leggyorsabb, leghatékonyabb módon. Minden termékünk megrendelhető a webáruházunkon át, vagy nyugodtan írjon, ha bármi más módon segíthetünk.

És persze ha a karácsony előtti utolsó pillanatban dönt kapacitása bővítésén, úgy Epson, Noritsu vagy DNP nyomtatókkal, rendelésfelvevő terminálokkal vagy éppen teljes- vagy részfeladatokra megoldást jelentő szoftvercsomagokkal is tudunk még szolgálni.

Őszinte tisztelettel

Diószeghy Zoltán és a HPIX csapata
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/938 2432

E hírlevelünk is megtalálható a HPIX partneroldalán!