HiTi P525L - a legolcsóbb profi fotónyomtató

Cégünk idén lesz tíz éves. E tíz év alatt felépítettünk egy szinte teljesnek tekinthető termékválasztékot a száraz technológiás fotókidolgozó eszközökből, de - sokak visszajelzése alapján - hiányzott egy igazán belépő kategóriájú berendezés e sorból.

Örömmel jelenthetem, hogy ezt a problémát is orvosoljuk. Elfogadva a már Magyarországon is elismertséget szerzett tajvani HiTi cég felkérését, elkezdjük a HiTi hőszumblimációs nyomtatók, kiegészítők és kellékanyagok forgalmazását. A HiTi választéka és árképzése tökéletes kiegészítője az eggyel magasabb szintet képviselő DNP hőszublimációs, majd a még komolyabb feladatokra alkalmazandő Epson és Noritsu inkjet eszközök választékának.

Első lépésben a HiTi legkeresettebb modelljét, a P525L hőszublimációs, 152mm széles tekerccsel dolgozó nyomtatóját ajánljuk szíves figyelmébe, mely egyértelműen a piac legolcsóbb profi fotónyomtatója!

Kétféle kellékanyag-csomagja 10x15 vagy 15x20 képeket (illetve fehér szegéllyel 13x18-t) készít olyan minőségben, ami a tipikus felhasználást jelentő amatőr, többnyire mobiltelefonokkal készített képekhez tökéletesen megfelelő. Hogy e manapság legkeresettebb alkalmazási területet mégjobban kihasználhassa, a P525L kiegészíthető egy apró USB csatlakozós WIFI egységgel, mely segítségével a HiTi ingyenes iOS és Android alatt egyaránt elérhető programja segítségével közvetlenül küldhetők a telefon képei a nyomtatóra!

A nyomtatót kis helyigénye - 32x36cm alapterület, 30cm magas - kiválóan alkalmassá teszi kioszkokba való beépítésre is; és mivel egy tekercs kellékanyag 500db 10x15 képhez elegendő, az is biztosított, hogy a gép kellően sokáig tudjon beavatkozás nélkül működni.

És természetesen a legjobb pont a HiTi P525L gazdaságossága: a gép ára mindössze 175,900 Ft + ÁFA (bruttó 223,393 Ft), egy doboz, 1000 10x15 képhez elegendő kellékcsomag pedig csak nettó 26,890 Ft.

Az első P525L gépeket április elejére várjuk raktárunkba, de rendeléseket már felveszünk! :)