HPIX Partnertalálkozó 2019 június 14

Kedves Barátunk!

Itt az idő... Június 14-n pénteken, délelőtt 10 órai kezdettel a HPIX "főhadiszállásán" (Budaörs, Liget u. 3/2) találkozót szervezünk azoknak, akik fotószolgáltatásokkal, megfogható fotós termékek készítésével és értékesítésével foglalkoznak - tehát konkrétan Önnek és Kollégáinak.

Több éve már, hogy utoljára igazán komoly újdonságokkal tudtunk jelentkezni, de erre az alkalomra három nagyon fontos bejelentéssel, bemutatóval is készülünk.

Előszőr.... bejelentjük az Epson új mikrolabor gépét, a SureLab D800-t. A rendkívül sikeres D700 méltó utódjaként hosszabb élettartammal, még nagyobb rugalmassággal, tovább egyszerűsített/kényelmesített kezeléssel és a gazdaságosságot és a környezet még fokozottabb kímélését szolgáló újdonságokkal jelentkezik az új fotónyomtató, amivel Magyarországon elsőként ezen alkalommal lehet találkozni.

Másodszor... bejelentünk és bemutatunk egy integrált szoftverrendszert, mely minden eddigi lehetőségnél szélesebbre nyitja a fotós termékek értékesítésének kapuját. Kioszkos rendelésfevétel, online - mobil eszközökön és mindenfajta operációs rendszeren is futtatható - távoli szerkesztő/rendelésfelvevő program, mobiltelefonok teljes támogatása; komplett laborvezérlés a rendelések fogadására és feldolgozására; teljes honlap-kialakítás illetve integráció. Rengeteg nagyon fejlett funkcióval, brutális termékválasztékkal. Az amerikai fejlesztésű programrendszer a HPIX forgalmazásában, támogatásával mostantól Magyarországon is elérhető lesz.

Harmadszor... bemutatjuk a vadonatúj HPIX nyomdát, amit kifejezetten azért alakítottunk ki, hogy Partnereink számára az olyan termékeket, amiknek a készítésére saját üzletükben nincs mód, a legkényelmesebben lehessen megrendelni, a leggyorsabban tudjuk szállítani, a legjobb minőségben tudjuk legyártani és olyan árakon tudjuk adni, amik mellett még igen vonzó árrésekkel tudja őket Ön saját Vevői számára értékesíteni.

Elnézést kérünk azért, hogy már a nyári időszak elején, annyi minden másra is remek pénteki napra tűztük ki ezt a találkozót... de feltétlenül jöjjön el Ön is. Meglátja, érdemes lesz.

Ja, és most leszünk tíz évesek. Lehet, hogy torta is lesz :)