Teljes Szoftvercsomag fotólaboroknak, Használt (=jóárasított) száraz technológiás laborgépek

Bő egy hónapja beharangoztuk, bemutattuk - most pedig már nagy örömmel a tényeleges piaci bevezetését is jelenthetjük a HPIX által kínált legújabb, integrált szoftverrendszernek, a PhotoFinale programcsomagnak.

E helyen nem szeretnénk sok részlettel terhelni Önt... elég legyen annyi, hogy egy, a fotós szolgáltatások kb. minden részletére megoldást kínáló, elképesztően sokat tudó programcsomag jelent meg magyar nyelvű vevői felületekkel, hazai támogatással, abszolút megfizethető üzleti konstrukcióban.

Ha többet szeretne megtudni róla, látogasson ide: https://www.hpix.hu/photofinale/ vagy nézze meg az első haza, immár teljesen ezen a platformon működő honlaprendszert és szerkesztő/rendelőprogramot itt: https://www.kreativfotolab.hu/ . No és persze ezt az oldalt bármilyen eszközön, számítógépen vagy mobilon megnézheti, szerkeszthet és rendelhet rajta bármilyen, akár nagyon összetett terméket is.

Ha pedig az érdekelné, hogy miként lehet az Ön üzletének is ilyen rendszere, úgy írjon vagy hívjon bennünket.

Szintén a múlt hónapban mutattuk be az Epson SureLab utódját, a nagyon sikeres fotónyomtató még tovább tökéletesített változatát, az SL-D800-t. Nos, a D800 is rendelhető már és végre megérkezett az a nagyon jó hír, amit júniusban még csak reméltünk: a D800 új, továbbfejlesztett, még szebb képeket eredményező tintája is csak ugyanannyiba fog kerülni, mint a D700 tintája került! Így az új D800 nem csak az eredeti bemutatón belengetett 8%-al lesz gazdaságosabb az eddig is nagyon takarékos D700-nál, hanem mivel azzal pontosan megegyező nyomatköltséggel tud kb kétszer annyi ideig, kisebb energiafelhasználással dolgozni, az egész élettartamra vetített megtakarítás akár a 20%-ot is elérheti!

Ezzel pedig egy millió alatti beszerzési árú, helyet alig foglaló, teljesen tisztán működő fotónyomtatóval körülbelül egy nagy, 20-40 milliós vegyszeres laborgép hatékonyságát érjük el. És szebb képeket :)

Sokan, sokszor érdeklődnek nálunk használt, ergo nem az új árakon elérhető száraz technológiás laborgépek iránt. Nos, most két különleges ajánlattal is szolgálhatunk azoknak, akik közepes-nagyobb kapacitású laborokat üzemeltetnek és így fontos a folyamatos terhelhetőség, a hátlapnyomtatás, a szortírozó, a több papírcsatorna - és persze a kifogástalan (vagy annál job) képminőség és a gazdaságos működés.  

Noritsu Green II

Tintasugaras professzionális laborgép, Noritsu technológiával, a Noritsu páratlan hatékonyságával.

 • Akár 900 10x15 kép/óra
 • 9x13-tól 30x120 cm papírméretek
 • Kettő, három vagy négy papírtekercs (2 magazin)
 • 10 rekeszes szorter
 • Hátlapnyomtató
 • Noritsu EZ-Controller vezérlőszoftverrel

2015-ös modell, új nyomtatófejjel (0 nyomat), átvizsgálva; 6 hónap HPIX garanciával

Ára 4,300,000.- Ft + ÁFA (új gép listaára 14,750,000.- Ft +ÁFA)

 

Epson SureLab D3000

Tintasugaras professzionális laborgép, az Epson mindent felülmúló tökéletes képminőségével

 • 650 10x15 kép/óra
 • 9x13-tól 30x180 cm papírméretek
 • Kettő papírtekercs
 • 10 rekeszes szorter
 • Hátlapnyomtató
 • Epson Order Controller vezérlőszoftverrel

nagyon keveset használt 2015-ös modell, átvizsgálva;
6 hónap HPIX garanciával

Ára 3,590,000.- Ft + ÁFA
(új gép listaára ebben a konfigurációban, szoftverrel 8,800,000.- Ft +ÁFA)