Szezon előtt - Fotókönyv, Szoftver, D800 akció

Kedves Barátunk!

A nyár végi hullám talán épp lecsengőben, az iskolafotózások indulnak, a karácsonyi őrület már belátható távolságban. Pörgünk, mint a motolla - de ha nem állunk meg egy pillanatra átgondolni módszereinket, eszközeinket, akkor könnyen úgy járhatunk, mint az a favágó, aki veszettül csapkodja tompa baltájával a fát... és mikor kérdik tőle, miért nem élezi ki szerszámát, két baltacsapás között csak annyit liheg, hogy nincs rá ideje, hisz iszonyat sok időt vesz el egy fa kivágása.

Így az év legerősebb időszaka előtt érdemes feltenni magunknak pár kérdést arról, hogy vajon elég hatékonyan tudunk-e dolgozni, van-e olyan eszközünk a rendelések gyűjtésére, amivel álljuk a piaci versenyt, kellően megbízható, jó minőséget produkáló és gazdaságos gépekkel dolgozunk-e.... mert bár átalában félünk költségeket felvállalni, a sokak által tapasztalt forgalomcsökkenésnek egyáltalán nem biztos, hogy az általános kereslet esése az oka, hanem talán kínálatuk ódivatú jellege. Amiből viszont új eszközök, megoldások nélkül nem lehet továbblépni.

Hadd dobjunk hát fel ezúttal néhány olyan gondolatot, ami egy ilyen megújításhoz, az idei csúcsszezon eredményesebb bonyolításához segítséget adhat.

Fotókönyvek gyorsan, helyben, szépen

Egy fotókönyv előállítása többnyire rém macerás feladat - de van egyszerű megoldás arra, hogy keményborítós, teljesen profi kinézetű könyveket készítsünk egy órán belül. Ami ehhez kell: egy Epson L1800 asztali fotónyomtató (kb 160,000 nettó); kiváló minőségű, kétoldalasan nyomtatható papír; és a HPIX egyedülálló, csíptetős gyors fotókönyv borítói.

E témakörben újdonság, hogy a már évek óta elérhető rendkívül szép eredményt nyújtó fényes albumpapír mellett mostantól elérhető a szintén 230 grammos art matte papír is, ami különlegesen szép fotókönyv lapok készítését teszi lehetővé.

Könyborítóink pedig - pontosan a speciális papírok méretéhez igazítva - 22x28 és 30x30cm méretű könyvekhez igen széles válaszékban érhetők el szövet és bőr bevonattal, ablakkal vagy ablak nélkül; a 22x28 méretben álló vagy fekvő formában igen sok színben.

Ilyen összeállításban a papírok, a tinták, a borító összes költségével együtt egy kb A4 (22x28cm) méretű, keményborítós, pl 12 oldalas fotókönyv nyomtatása fél óra alatt elkészül mintegy 3200 Ft bruttó önköltségből - bruttó hatezer Forintért tehát egy órás szolgáltatásként adunk keménytáblás fotókönyvet, korrekt árréssel.... kinek NEM Kell???

Szoftver - a szezonra még nem késő!

Na persze a fotókönyv-üzlet akkor válik igazán jövedelmezővé, ha a könyv szerkesztését a vevőre bízhatjuk és nekünk valóban csak a nyomtatás feladata marad. Ehhez pedig megfelelő szoftver kell. És nem csak a fotókönyvhöz... ma már a fényképekből készített termékek egyre nagyobb választékát keresik, veszik - és lássuk be: amíg a 'hőskorban' megfelelt, ha honlapunkon biztosítottuk egy képfeltöltési lehetőséget a nagyítások megrendelésére, egy másik dobozt egy naptár rendelésére, harmadik felületet vászonposzterhez, ma már ez kevés. A konkurencia már elegáns, látványos, sokat tudó rendelési felületeket kínál, melyen át a vevők kreatívak lehetnek, sok termékből válogathatnak... ma ez már elvárt szint.

Új PhotoFinale rendszerünk mindezt tudja. És ha most dönt, a karácsonyi szezonban már az Ön üzletébe is ilyen felületen át érkezhetnek a rendelések. Magyarországon már nyolc üzlet választotta ezt a rendszert... járt már a www.kreativfotolab.hu oldalon?

A legjobb mikrolabor fotónyomtató még akciós áron

...és csak egy emlékeztető... már csak ezen a héten rendelhető a szeptemberi akció keretén belül az Epson SureLab D800 nettó százezer Forint kedvezménnyel, csak nettó 795,000.- Ft áron - mely árban már az Epson Order Controller LE operátori szoftver is benne van!!!

A jobb szélső képen látható készáru-tálca opció, nem része a szállításnak.

Csak emlékeztetőként: a SureLab D800...

  • ...rugalmas: 9x5 cm és 21x100 cm méret között készít nyomatokat fényes, luster, art matte vagy pl. metál fényű papírfelületre. Így egy komoly választékot nyújtó üzlet vagy igényes fotóstúdió alapozhat rá.
  • ...igazi laborgép: képminősége - a megjelenített színtér, kontrasztarányok, átmenetek, felbontása - meghaladja a vegyszeres laborgépekét. Így legyen Ön akár professzionális fotográfus, akár dolgozzon laborként, a legigényesebb profikat is ki tud e géppel szolgálni.
  • ...termélékeny: óránként 450 10x15 kép készítésére alkalmas kapacitásával egy közepes üzelt forgalmát akár egyedül is képes kiszolgálni. Így optimális választás havi 1000-5000 kép közötti teljesítmény-igényekhez.
  • ...barátságos: használata rettentő egyszerű, karbantartása minimális, vagy annyi sem... és az Epson Order Controller program egy teljes, akár komoly üzlet forgalmát is lekezelni képes segédeszköz (rendelés sorok kezelése, képkorreciók/javítások, előre defináliható csatornák, automatikus rendelésbeolvasás rendelésfelvevő eszközökről stb).

Írjon, vagy hívjon, hogy a részleteket egyeztessük.

Őszinte tisztelettel

Diószeghy Zoltán és a HPIX csapata
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/938 2432