Photo Finale – Integrált szoftverrendszer fotólaboroknak

A Photo Finale az 1990-es években a Noritsu szoftverpartnereként kezdett fotókidolgozó szoftverek fejlesztésén dolgozni, majd a 2000-es évek elején a cég teljes egészében a Noritsu részévé vált és fejlesztéseit a Noritsu saját megoldásaként forgalmazta világszerte. 2010-re a Photo Finale eredeti vezetői a céget ismét saját kezükbe vették és elindították egy, az online világnak és a kreatív fotós termékek iránt nagyban megnőtt keresletnek még jobban megfelelő rendszer fejlesztését. Az új, a 2010-es évek második felében piacra került rendkívül komplex szoftverrendszer az Észak-Amerikai piacon sok ezer példányban működik és támogatására a PF igen komoly helyi infrastruktúrát alakított ki.

Európában első disztributorként a HPIX 2019 elején állapodott meg a céggel a rendszer magyarországi forgalmazásáról és hazai támogatási háttér kiépítéséről.

TELJES

Teljes megoldás egy profi fotószolgáltató, fotólabor számára. Rendelésfelvétel terminálról (kioszkról), online felületről, mobileszközökről. Operátori program a rendelések fogadására, feldolgozására, teljesítésére. Management felületek beállítások kezelésére, testreszabáshoz, jelentések készítésére, marketing tevékenységhez.

Hagyományos – képek, nagyítások – és kreatív termékek szerkeszthetők, rendelhetők, gyárthatók a poszterektől, fotókönyveken, naptárakon át ajándéktárgyakig.

MODULÁRIS

Nem szükséges minden komponenst megvásárolni. Ha Ön csak bolti terminálokkal dolgozik és csak hagyományos cikkeket értékesít, elég a terminál-programot megvennie. Ha ellenkezőleg: csak online kínálattal operál, nem kötelező a kioszk programokat is megvásárolni. Ki tudjuk hát alakítani azt a konfigurációt, ami az Ön üzleti modelljéhez a legjobban illeszkedik. És követni tudjuk folyamatos fejlődését.

RUGALMAS

A Photo Finale szoftvercsomag minden komponense egy rendkívül erős, sokat tudó program-magot nyújt, de Önnek mégis igen széles határok között van lehetősége saját képére, saját üzletére szabni azokat. Állítsa be egyéni termékválasztékát – válogatva több, mint 6000 féle előre definiált cikk közül vagy alakítson ki ezekből teljesen újakat. Használja fel az alapból kapott, eleve látványos honlapot és grafikai elemeket, vagy cserélje ezeket másra, építsen akár teljesen önálló honlapot, mely egyedi módon kombinálja az Ön statikus tartalmait a szerkesztőrendszer dinamikus elemeivel. Definiálja a termékek gyártási/nyomtatási módjait az Ön gépparkjához legjobban illeszkedő módon, akár közvetlenül meghajtva számos laborgépet.

És így tovább. A Photo Finale rendszerrel az Ön üzlete nincs belebetonozva egy fix, mozdíthatatlan struktúrába. Változzon, fejlődjön, ahogy a piac igényli, a lehetőségei engedik. Az üzlet motorja, lelke, a szoftverrendszer támogatni fogja szinte bármiben.

RÉSZLETEK