DiLand INTEGRÁLT SZOFTVERCSOMAG
Fotólaborok részéreA DiLand fotólabor szoftvercsomag tökéletes megoldás olyan üztelek számára, akik nem egy lépésben szeretnének egy teljes, nagyban automatizált, kreatív termékekre fókuszáló laborrá alakulni, hanem inkább a már meglévő eszközöket, rendszerkomponenseket bővítenék egy helyi, vagy épp online, távolról elérhető rendelésfelvevő felülettel.

A programrendszer nagymértékben moduláris – míg egyes komponensek önállóan is használhatók, további komponensekkel bővítve egy összefüggő, központilag vezérelhető laborrendszert kaphatunk.


DiLand kiosk software

Egyszerű, könnyen használható program érintőképernyős terminálokhoz – magyar nyelven is.
A képek adathordozók mellett a népszerű online felületekről (Facebook, Instagram, Picasa …) is közvetlenül letölthetők.
iPhone, iPad vagy Android rendszerekről a képek USB kábelen, WiFi hálózaton (egy külön app használatával vagy anélkül) tölthetők be; Android eszközökről pedig Bluetooth-on át is.

A program szinte bármilyen Windows (R) alapú számítógépre telepíthető, nem szükséges tehát egyedi célhardvert vásárolni hozzá. A HPIX egyedi rendelésfevevő termináljára telepítve ugyanakkor a 21,5″ széles érintőképernyő, az integrált médiaolvasó és a szintén beépített cimkenyomató előnyeit is maximálisan kihasználhatjuk!

Alkalmazható önkiszolgáló kioszk módban is – a rögzített megrendeléseket a közvetlenül csatlakoztatott nyomtatóra azonnal elküldve – vagy egy nagyobb rendszer részeként, ahol a terminálon rögzített rendelések egy központi egységbe futnak, ahol laborgépeken készítjük el a termékeket.Jellemzők


  • Egyedileg kialakítható kezdőképernyő képekkel, videókkal, szövegekkel.
  • Egyszerű, könnyen kezelhető felület sokrétű szerkesztési funkciókkal.
  • A képek minden előforduló forrásból származhatnak -memóriakártya, USB, telefonok, online források…
  • Képek kiválogatása, mennyiségek megadása egyetlen, gyors lépésben.
  • Egyedi kézi, vagy automatikus képkorrekciók. Automatikus vörös-szem javítás. Képkivágások, elforgatások, FIT vagy FILL opció.
  • Termékek a programon belül hozhatók létre, tetszőleges méretekben.
  • Feladott rendelések automatikusan továbbíthatók, vagy beállítható, hogy csak operátori jóváhagyás után élesednek.
  • Alapértelmezett nyelvként magyar is kiválasztható.Kreatív modul (opció)


A kreatív modullal összetett termékek – üdvözlőkártyák, naptárak, fotókönyvek, poszterek szerkeszthetők egy igen egyszerűen használható, de mégis elég hatékony felületen.

A kiválasztott termék oldalait a program aztomatikusan megszerkeszti. Ez után a vevő módosíthat a képeken, elrendezéseken, háttereken. Szöveg bármely oldalhoz, bármilyen elhelyezéssel hozzáadható.

Naptárak, tetszőlegesen választható kezdőhónappal, választható nyelvvel automatikusan szerkeszthetőek.

A program lehetőséget ad egyedi hátterek, keretek feltöltésére is.
DiLand Studio


Laborvezérlő programmodul több, a helyi hálózaton ülő DiLand kioszk programon, vagy az online kliensen át feladott rendelés fogadására, azok feldolgozására.

A rendelések nyomtatása elindítható akár több, csatlakoztatott nyomtatóra/laborgépre, korábbi rendelések visszahívhatók, újra nyomtathatók.

A program saját konfigurációs felületet ad a termékek definiálására, árak beállítására. Emellett itt határozhatók meg a nyomtató-csatornák és állítható be hogy melyik termék hogyan, milyen nyomtatón készüljön el.

Előre konfigurált támogatás számos DNP, Epson, Noritsu és Fuji nyomtatókhoz/laborgépekhez.

A Studio program – hasonlóan a Kiosk modulhoz – többszintű kiépítésben vásárolható meg:

– Studio Basic: alapvető beállítások, rendelések fogadása, nyomtatások indítása

– Studio Standard: a Basic funkciói mellett a beérkező rendelések szerkesztése, módosítása; új rendelések szerkesztése, rögzítése és nyomtatása alap (egyképes, hátteret nem igénylő) termékekhez
– Studio Creative: a Standard funkciói kibővítve a kreatív termékek készítésének lehetőségével is.
Online rendelőfelület: DiLand Web

A böngészőben futó program ugyanazt a felületet kínálja ügyfeleinek otthon is, mint amit az üzletben, a kioszkon találhatnak. Így rendeléseiket otthon, kényelmesen is elkészíthetik, majd elküldhetik az Ön üzletébe.

A termékválaszték Ön által konfigurálható be – lehet azonos a kioszkon kínált termékekkel, de lehet eltérő is. Az árak szintén megegyezhetnek a bolti árakkal, de kínálhat eltérő kondíciókat az online megrendelésekre.

A feladott rendeléseket a DiLand Studio programmal lehet fogadni, majd elkészíteni. Egy online kliensből csakis abba az üzletbe lehet rendelést küldeni, amely részére a programot felkonfiguráltuk.

A DiLand web program HTML5 böngészőkön használható, mint pl. Chrome, Safari, Edge, Firefox, Explorer (legújabb)
Képfeltöltés okostelefonokról: DiLand App

Android és iPhone eszközökre letölthető ingyenes program.
Lehetővé teszi az eszközön lévő képek kiválogatását, a választott képek előnézetét, majd egy helyi hálózaton keresztül azok elküldését egy DiLand kioszkra, ahol aztán belőlük bármilyen termék szerkeszthető.
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat