Üdv a jövőben!

A PrintCube
Zseniális. Őrült komplex és mégis egyszerű. Valóban XXI. század.
Tökéletes megoldás a mobileszközökön tárolt képek nyomtatására - és ma a képek döntő hányadát mobileszközökön tárolják.
Ma már nem kell dedikált fotólabornak lenni ahhoz, hogy részt vágjon ki a mobilfotózás piacából. Üzemeltethez kávézót, könyvesboltot, vegyeskereskedést vagy épp repülőteret. Lépjen be a PrintCube hálózatba és örüljün együtt vevőivel a szép képeknek, a kreatív lehetőségeknek.

HPIX a PrintCube egyedüli magyar forgalmazója.
A KÉPRENDELÉS LEGEGYSZERÛBB MÓDJA

ZSENIÁLISAN EGYSZERŰ
A PrintCube rendszer páratlan módon egyesíti egy okostelefonos applikáció és a modern, gyors fotónyomtatás lehetõségeit. E forradalmian új megoldás lehetõvé teszi vevõi számára, hogy a világ bármely pontján összeállítsák rendeléseiket képeikbõl okostelefonjukon, majd egyszerûen csak bemenjenek az Ön üzletébe és ott pillanatok alatt kinyomtassák a megrendelt képeket, vagy remek dekorációkat, ajándéktárgyakat állítsanak össze belõlük.


KÉSZÍTSD EL A RENDELÉST

OLVASD LE A QR KÓDOT

NYOMTASD KI KÉPEIDET
ATTRAKTÍV DESIGN

A PrintCube egyesíti a legmodernebb technológiákat egy látványos, feltûnõ, mégis elegáns megjelenéssel. Nem véletlen, hogy számos jelentõs európai kereskedelmi lánc választotta a PrintCube megoldást arra, hogy a modern fotózáshoz kapcsolódó szolgáltatások területére belépjen és ezzel új vevõket vonzzon be üzleteibe.
A mindössze 47x47 cm alapterületû PrintCube szinte bárhol elhelyezhetõ, többféle variációban is. Ha egy helyszínen több dobozt is felállítana, ez sem válik a PrintCube karakteres, elegáns kinézetének kárára.

 

 

Elhelyezési variációk:

MÉG TÖBB ÉRTÉK: KREATÍV TERMÉKEK


A PrintCube több, mint csak képnyomtatás. A zseniálisan kitalált Pixolo termékcsaláddal kiegészítve a kinyomtatott képekbõl pár mozdulattal készíthet remekbeszabott dekorációkat, faliképeket, vagy akár fotókönyveket is a vevõ.
Teljesen önkiszolgáló módon, teljesen önállóan.
Teljesen új bevételforrást jelentve az Ön vállakozása számára.
MINDIG KAPCSOLATBAN


A PrintCube a mai kor gyermeke - állandó internet kapcsolattal, a felhõben élve. Természetesen ez az operátorok, az üzlet tulajdonosának is óriási elõnyt jelent: a rendszere, az összes csatlakoztatott PrintCube-ja állapotát, rendeléseit bármikor megtekintheti, módosíthat a beállításokon vagy éppen átírhatja az árakat.
A Cloud Print Hub segítségével, a világon bárhonnan.

HA NEM SZERETNE KIMARADNI...


A PrintCube a németországi di support cég fejlesztése. A rendszer 2018-ban, röviddel bejelentése után megkapta a legjobb innovációknak járó reddot díjat, majd további, a technológiát és a stílust elismerõ díjban is részesült. Majd pedig egész Európában számos kereskdelmi hálózat, idegenforgalmi egység, független szolgáltató látta meg benne azt a lehetõséget, hogy általa úgy lehet a robbanásszerûen fejlõdõ mobiltelefonos fotózás piacából részt szerezni, hogy szükséges lenne egy profi fotólaborhoz szükséges infrastruktúra és személyzet beállítására.

A HPIX 2020 szeptemberében írta alá a di support-tal egyedül magyarországi partnerként a hazai forgalmazásról szóló megállapodást. Így természetesen a teljes rendszer, ötleteléstõl a telepítésen át, folyamatos kellékellátástól a szervízig - a komplett hátteret biztosítjuk, ha Ön is úgy dönt, hogy szeretne e remek hálózat részesévé válni.

Kapcsolódik...
Érdekel!
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat