PHOTO FINALE INTEGRÁLT SZOFTVERCSOMAG

LABORVEZÉRLŐ PROGRAM

 


A laborvezérlő a PF rendszer nem nélkülözhető komponense – minden gyártó labornak legalább egy ilyen programmal (licensszel) rendelkeznie kell. A programot a labor központi számítógépére kell telepíteni.

 

A Lab50 program fogadja a fiókhoz tartozó terminálokon (APM kioszkok) illetve az online felületeken át feladott, bármely termékre vonatkozó megrendeléseket. A beérkező megrendelések képein lehetőség van az operátornak módosításokat, korrekciókat végrehajtani, majd a rendeléseket tetszőleges sorrendben gyártásra küldeni. A laborvezérlő program bizonyos nyomtató/laborgép tipusokat közvetlenül tud vezérelni; egyes tipusokhoz olyan kimeneti állományokat tud készíteni, melyet azok vezérlőprogramjai automatikusan felismernek és így a rendelések nyomtatása kvázi automatikus lehet; illetve bármilyen nyomtató használható a nyomtatandó képek leíró fájlokkal való kimenete felhasználásával.

 

A laborvezérlő programcsomag része a Lab50, teljes funkcionalitású, konfigurálási felületeket is biztosító program mellett a Print50 egyszerüsített, a rendelések kezelésére és nyomtatására fókuszáló, jelenleg is fejlesztés alatt álló újabb laborvezérlő program is.

 

Egy gyártó laborba több Lab50 program is telepíthető és mód van a beérkező rendelések különböző paraméterek szerinti szűrésére – így egy nagyobb üzletben kényelmesen és hatékonyan oszthatók fel a gyártási feladatok. (A több Lab50 telepítése további licenszek vásárlását igényli!)

 

 

 

Fontosabb funkciók:

 

 • Felhasználókezelés – felhasználói csoportok létrehozása, jogosultságok szabályozása, felhasználói fiókok készítése, karbantartása
 • Termékkör kezelése – választék, árazások, kedezmények, opciók (MyLab online rendszerrel együtt)
 •  Üzlet paramétereinek beállítása – logók, címek, nyitavatartások stb
 •  Ügyfélkör menedzselése – tagsági konstrukciók meghatározása, tagok kezelése
 • Kedvezmények, voucherek – kedvezmény-csoportok, voucherek létrehozása, kezelése termékre, termékcsoportra, időszakra, tagság-csoportra ill. ezek kombinációira
 • Gyártási eljárások/utak beállítása
 • Rendelések fogadása, képek ellenőrzése, korlátozott módosítása, gyártás indítása
 • Rendelések átirányítása másik gyártóegység (másik Lab50) felé
 • Gyártás (nyomtatás) indítása
 • Rendelések állapotának kezelése, ellenőrzése
 • Rendelés állapottól függő vevő-értesítések (automatikus email-küldemények) szövegeinek beállítása
 • Rendelési bizonylatok (számlakisérő, rendelési címke) paraméterezése és készítése

 

Nyelv: angol

 

Rendszerkövetelmények: minimum Core i5 CPU, 7 vagy újabb MS Windows operációs rendszer (64 bit ajánlott), 8GB memória, 500G HDD/SDD, szélessávú internet kapcsolat (min 50 mbps ajánlott)Lab50 laborvezérlő program


Rendelések automatikus fogadása terminálokról és az online felületekről. Rendelési sorok kezelése, rendelések ellenőrzése, korrekciója. Nyomtatás vezérlés, címkenyomtatás. Rendelések állapotának beállítása, automatikus visszajelzés a megrendelő felé.
Beállítások, paraméterek kezelése.

Online komponensek


Online szerkesztő- és rendelőprogram - egyetlen felület a teljes termékválasztékra. Elérhető PC-ről, Mac-ről valamint iOS és Android mobil eszközökről is.
Rendkívül sokoldalú szerkesztőfelület, ezernyi szerkesztést segítő sablonnal.
Online management felület a termékválaszték, árak, kondíciók beállításához, statisztikák lekérdezéséhez.

APM kioszk


Kétkomponensű kioszkos rendelésfelvevő terminálprogram: egyszerű, mégis igen sokat tudó alaprendszer képkidolgozáshoz és az online felülettel megegyező rendelőrendszer a komplex, kreatív termékek rendeléséhez.
Átjárás az online és a terminálok között: az egyiken megkezdett projekt a másikon folytatható, a feltöltött képgalériák a terminálon is elérhetők.
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat