PHOTO FINALE INTEGRÁLT SZOFTVERCSOMAG

ONLINE RENDSZER

 

 

 

A PF rendszer központja, „szíve” az online modul. Ahogy a kreatív fotós termékek iránti kereslet egyre nő és egyre inkább jelentkezik az online világban, úgy nőtt meg annak fontossága, hogy egy igazán professzionális felületet tudjunk nyújtani bolti szolgáltatásaink kiegészítéseként vagy akár önálló, csak online szolgáltatásként. A Photo Finale online rendszere az egész piac egyik legjobb, legkomplexebb megoldása, mely a vevőknek egy egységes felületen át ad lehet?séget mindenféle  hagymányos és kreatív  termékek, vagy akár kereskedelmi áru (nem perszonalizálandó cikk) szerkesztésére és megrendelésére; az üzlet (vagy üzlethálózat) számára pedig egy rugalmasan konfigurálható és hatékonyan menedzselhetõ teljes megoldást kínál megszemélyesített termékek páratlanul széles választékának értékesítéséhez.

 

 

 

Az online programcsomag három komponensből áll:

 

    MyLab: online konfigurációs/vezérlõprogram.

 

 • Fõbb funkciók:
 • Termékek: választék beállítása, termékkategóriák, megnevezések, képek, opciók, árak, kedvezmények;
 • Master Product List: több, mint 6,000 előre definiált termék, melyek közül szabadon választható ki, emelhetõ be és a saját igények szerint átkonfigurálható bárhány cikk.
 • Rendelések: konkrét rendelések keresése, átirányítása, újraszerkesztése, állapotmódosítása, futó rendelések áttekintése
 • Környezet: boltok, átvételi helyek beállítása, kiszállítási opciók, szállítási módok, költségszámítási eljárások
 • Vevõk: vevõk aktivitásának monitorozása, marketing kampányok szervezése
 • Jelentések/statisztikák: értékesítésre vonatkozó nagyszámú, idõszakokra szûrhetõ, exportálható kimutatások
 • Rendszer kezelése: licenszek státusza, programletöltések

 

 • Nyelv: angol

 

 

 

    Szerkesztőfelület: Fotókidolgozás hagyományos képek és Kreatív szerkesztő felület minden egyéb termék szerkesztéséhez.

 

 • Főbb funkciók:
 • Vevõfiókok kezelése: az opcionálisan regisztráló vevők számára tárhely biztosítása „képkollekciók” létrehozására, tárolására és megjelenítésére; képkollekciók elérhetõvé tétele a bejelentkezett vevők számára bármely felületen; vevőadatok automatikus kitöltése; állandó vagy időszakos kedvezmények biztosítása, stb.
 • Fotókidolgozás felület: tetszõleges számú képbõl tetszõleges képméretek kiválasztása, képek kivágásainak állítása
 • Kreatív rendelõ felület: bárhány termékkategória hierarchikus rendben, kategórinként bárhány termék; termékválasztás termékkategória vagy tematika (pl. „karácsony”, „születésnap”…) alapján; sablon alapú szerkesztőfelület több, mint 10,000 féle elérhetõ sablonnal
 • Kosárkezelés, projektek (folyamatban lévő szerkesztések) elmentése és későbbi továbbfolytatása (akár kioszkon/kioszkról is!), projektek újra megrendelése
 • Rendeléskezelés, feltöltés
 • Szállítási cím, átvételi hely kiválasztás
 • Fizetési mód (átvételkor vagy online fizetés – kialakítás alatt. 2019 végére várható!) kiválasztása
 • SMS értesítés igénylése és küldése a rendelés teljesített állapotra állításakor
 • Közvetlen URL minden termékkategória szerkesztőfelületére való közvetlen belépéshez (egyszerű beintegrálhatóság meglévõ honlapok alá)

 

 • Nyelv: magyar, angol, francia, spanyol...  A sablonok elnevezéseinek magyar fordítása nem minden esetben áll rendelkezésre.

 

 

Honlap: a szerkesztőfelületet körülvevő, önálló url-el elérhető online felület. Lehetőséget kínál egy vállakozás teljes internetes megjelenésére. Automatikusan beintegrálja és dinamikusan kezelve jeleníti meg a konfigurációs felületeken (Mylab, Lab50) beállított termékkategóriákat és teszi elérhetővé a szerkesztő/rendelő funkciókat, de emellett lehetőséget ad statikus tartalmak megjelenítésére is.

 

        Verziók:

 • Egyoldalas: teljes fukcionalitású, egy statikus oldalt tartalmazó honlap. A statikus oldalon a cég, a szolgáltatások bemutatása helyezhető el, a termékkategóriák dinamikus, az érvényes adattartalomtól függő, nagyméretű előnézeti képet és leírást tartalmazó megjelenítése mellett. A termékkategóriák képeiből a látogató közvetlenül lép az adott kategória alkategóriáit, illetve a kategóriában található termékeket szerkesztő oldalakra. A honlapról alapértelmezésben elérhet?k a vev?-tagsági fiókokat, a rendeléseket, a kosarat, az átvételi pontokat kezelő menüpontok. Példa: https://silverline.photofinale.com/
 • Többoldalas: mint az Egyoldalas, azzal a különbséggel, hogy korlátozás nélkül alakíthatók ki a honlaphoz aloldalak. Ezek akár a cég egyes szolgáltatásait, akár az egyes szerkeszthet? termékkategóriákat részletesebben bemutató oldalak lehetnek. Példa: https://demo.photofinale.com/

 

 

 

Rendszerkövetelmények: a PF honlapok (konfig oldal, szerkesztőfelületek, statikus oldalak) minden elterjedt böngészővel, platformfüggetlenül elérhetőek. Így a felhasználók a fotós termékek rendelését, szerkesztését bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről – Win vagy Mac számítógéprõl, Android vagy iOS tabletről vagy mobiltelefonról – végezhetik.

 


Lab50 laborvezérlő program


Rendelések automatikus fogadása terminálokról és az online felületekről. Rendelési sorok kezelése, rendelések ellenőrzése, korrekciója. Nyomtatás vezérlés, címkenyomtatás. Rendelések állapotának beállítása, automatikus visszajelzés a megrendelő felé.
Beállítások, paraméterek kezelése.

Online komponensek


Online szerkesztő- és rendelőprogram - egyetlen felület a teljes termékválasztékra. Elérhető PC-ről, Mac-ről valamint iOS és Android mobil eszközökről is.
Rendkívül sokoldalú szerkesztőfelület, ezernyi szerkesztést segítő sablonnal.
Online management felület a termékválaszték, árak, kondíciók beállításához, statisztikák lekérdezéséhez.

APM kioszk


Kétkomponensű kioszkos rendelésfelvevő terminálprogram: egyszerű, mégis igen sokat tudó alaprendszer képkidolgozáshoz és az online felülettel megegyező rendelőrendszer a komplex, kreatív termékek rendeléséhez.
Átjárás az online és a terminálok között: az egyiken megkezdett projekt a másikon folytatható, a feltöltött képgalériák a terminálon is elérhetők.
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat