AJÁNLATOK SZÁLLODÁK, ÉTTERMEK, KÁVÉHÁZAK RÉSZÉRE

A tökéletes minőség érzetét számtalan részlet adja össze. Apró dolgok, amikre tán nem is figyelünk fel - de a vendég első benyomásait alapvetően meghatározzák.
Ezekhez k
ínálunk professzionális megoldásokat.

A belga Peleman céggel fennálló együttműkődésünk alapján egészen alacsony példányszámban is gazdaságosan tudunk egyedi, megszemélyesített, ugyanakkor tökéletes minőségű kiadványokat készíteni. Pontosan, amire étlapok, borlapok, tájékoztató táblák és egy étterem, szálloda körül szükséges ezernyi anyag esetén szükség van.
Technológiánkkal és tapasztalatunkkal akár a tervezés első lépésétől a helyszíni elhelyezésig a folyamat minden elemében partnerek tudunk lenni.

A német diSupport egyedüli hazai disztributoraként pedig olyan fotókioszkot kínálunk, mely szállodákban nyújt az üdülő vendégek számára keresett, innovatív, érdekes szolgáltatást.
A Magyar Szálldák és Éttermek Szövetségének büszke társult tagja
MIÉRT MÁS, MINT A TÖBBI?
Széles választék egységes stílusban, minőségben

Nem csak étlaptartót kínálunk, hanem komplett étlapot. Nem csak étlapot, de rengeteg egyéb, az étterembe, bárba, recepcióra, szobába szükséges elemet is.
Egységes minőségben, egységes grafikával.

Egyedi kialakítás, egyedi grafika klisékészítés nélkül

A legmodernebb digitális technikákkal dolgozunk. Nálunk nincs szükség 50-100,000 Forintos klisék készítésére - mégis a legtökéletesebb minőségben tudunk tetszőleges grafikát, képet, szöveget nyomni. Sokkal olcsóbban.
Könnyen, gyorsan cserélhető, síkban nyíló lapok

Az étlap lapjait egy különleges sínes befogóval illesztjük a tartóba, hogy pillanatok alatt, könnyen cserélhető legyen - közönséges kinézetű genotherm alkalmazása nélkül.
A lapokat pedig olyan speciális papírra is nyomtathatjuk, melyekkel a kiadvány síkban nyitható lesz.
Online rendelőfelület
https://kreativprint.eu/


Egyedülálló Web-To-Print felületünkön a megfelelő termék azonnal kiválasztható, a tartalom megszerkeszthető vagy feltölthető és azonnal megrendelhető.

Az árak pedig azonnal, teljesen egyértelműen kiderülnek.

BORÍTÓ ANYAG- ÉS SZÍNVÁLASZTÉK
A legtöbb termékünk - étlaptartók, alátétek, dossziék, táblák, dobozok.... - bevonatát Ön határozhatja meg ki a lenti igen választékból. A kiválasztott bevonatra pedig az Ön cégének logóját, egyedi grafikáját, szövegét nyomtatjuk. Alapárban, alapszolgáltatásként.
KASHMÍR

fínom szállal erõsített mûanyag alapú könyvborító anyag. Nagyon tartós, ellenáll idõnek, fröccsenõ folyadéknak. Tapintásra fínom szövetre emlékeztetõ hatás. Elegáns hosszanti csíkos texturával.
NOMÁD

szövet hatású mûanyag alapú könyvborító anyag. Nagyon tartós, ellenáll idõnek, fröccsenõ folyadéknak, Enyhe, visszafogott, rácsos texturával.
MÛBÕR

klasszikus mûbõr anyag. Nagyon ellenálló, könnyen mosható, jól kezelhetõ borítás.
VELUR

bársonyos tapintású könyvborító anyag. Fínom, rendkívül elegáns, puha megjelenés. Folyadékkal és kopással szemben kevésbé ellenálló. Színes grafikákkal korlátozottan nyomtatható.
ÉTLAPOK
Étlapok szerkesztése, rendelése

Keménytáblás borítóba applikálunk egy olyan sínt, mely a lapokat tökéletesen megtartja, de mégis lehetővé teszi percek alatt történő cseréjüket. Hogy az étlap mindig tökéletes állapotú és aktuális legyen.

A borítót változatos anyagbevonattal és pontosan az Ön igényének megfelelő grafikával - logóval, felirattal, akár képpel - készítjük el.

A lapokat nyomtathatjuk ülönleges minőségű, síkba nyitható papírra, vagy bevonhatjuk tökéletes víz- és tépésállást biztosító fóliával.

Álló vagy fekvő A4, 21x21 négyzetes, vagy akár 30x16 cm keskeny, elegáns formátumban.

Hogyan cseréljünk lapokat villámgyorsan
Borítóválaszték
BORLAPOK
Szerkesztés, árak, rendelés

Az egyedi, A4 magasságú, de kb fél A4 szélességű keményborító ad különleges eleganciát és teszi igazán tökélessé egy bár kínálata, a borválaszték megelenítésére ezt a kiadványt.

A belíveket a klasszikus étlappal azonos módon egyszerűen cserélhető, síkban nyitható vagy teljesen vízálló lapokra készítjük.

A borító többféle anyagból, saját, egyedi feliratokkal, motívumokkal készíthető. Akár egészen kis példányszámban is.

Hogyan cseréljünk lapokat villámgyorsan
Borítóválaszték
CLIP BOARD - NAPI AJÁNLAT

A4 méretű lapot egy erős mágneses záródású fejléccel csíptetünk az alaphoz. A lap így természetesen pillanatok alatt cserélhető - ezzel pedig optimális megoldás napi menü, egyedi ajánlat, vagy akár egy hotelszoba üdvözlő üzenetének hordozására.

A lehajló fület, vagy akár a hátlapot is egyedi grafikával, felirattal tudjuk egyedivé tenni - akár egyetlen példányban is gazdaságosan.

Borítóválaszték
ALÁTÉTEK

Poháralátétek az Ön grafikájával, logójával. A bárba, étterembe, kávézóba, szobába, konferenciaterembe.

Klasszikus méretben négyzet formában, vagy fémből, kör alakban. Vagy A4 méretben levélalátétként.

Természetesen teljesen egyedi kivitelezéssel, akár egészen kis darabszámokban is.

Borítóválaszték
DOKUMENTUM TARTÓ
Szerkesztés, árak, rendelés

Egy vagy két A4 lap elegáns megjelenítésére találtuk ki ezt a többféle anyaggal bevonható, egyedi grafikával, szöveggel ellátható elegáns tartót. Szerelhetjük áttetsző műanyag zsebbel, hogy a számla átadásának művelt eszköze legyen, de a gumipántos változat akár több lapot, egy kisebb étlapot vagy egy konferencia programját is hordozni tud.
Borítóválaszték
MEGÁLLÍTÓTÁBLA
Szerkesztés, árak, rendelés

Olcsó de látványos megoldás ritkábban változó információk, ajánlatok megjelenítésére.

Az A4 vagy A3 méretű kemény táblára a képet, tájékoztató anyagot felkasírozzuk és egy védőfóliával bevonjuk. A tábla hátoldalára kihajtható támaszt ragasztunk.

Állandó ajánlat, tájékoztató információ megjelenítésére, eligazító táblának kitűnő és igen gazdaságos megoldás.

AZONOSÍTÓTÁBLÁK

A szobaszámot, információt, foglalt-jelzést egy előre meghajtott, biztos, stabil állást garantáló, Ön által választott minőségi anyaggal bevont kartonlapra nyomtatjuk egy különleges eljárással.

Akár minden egyes példányt más és más szöveggel, mintával.

Borítóválaszték
AKRIL PANEL
Szerkesztés, árak, rendelés

Kristálytiszta, áttetsző akril lap, ugyanabból az anyagból készült talppal. Azaz valójában két akril lap, mágnessel összeillesztve - hogy a két lap közé, akár mindkét irányba egy-egy képet illeszthessünk, melyet természetesen bármikor cserélni lehet.

Az akril felületre a Ház logóját, egy feliratot is elhelyezhetünk.

Rendkívül elegáns recepcióra vagy asztalokra különleges kínálat megjelenítésére.

ÍRÓASZTAL, KONFERENCIA KELLÉKEK

Alátét, gyűrűs dosszié, keményborítós jegyzetfüzet, stb, stb.

Mind egységes, az Ön által választott bevonattal és egyedi grafikával, logóval, felirattal.

Akár egy konferencia minden egyes vendégének nevére szóló felirattal.

Borítóválaszték
EGYEDI DOBOZ

Rendkívül stabil, tartós, műanyag vázzal készített dobozt tudunk készíteni az Ön egyedi grafikájával, logójával és akár egy példányonként megszemélyesített felirattal.
Egy igazi VIP vendég ajándékcsomagjának.

A doboz mágneses zárral csukódik csöndesen, kényelmesen, biztonságosan.

A4 és A5 méretben, kétféle vastagságban.

Borítóválaszték
EGYEDI KIADVÁNYOK
Szerkesztés, árak, rendelés

Prospektus, bemutató anyag, beszámoló. Konferenciakiadvány, ajánlat, vagy éppen fotókönyv.

Teljesen egyedi, professzionális  kötészettel, puha- vagy keményborítóval.

Akár egyetlen példányban is, vagy épp minden szobába. Vagy a konferencia minden résztvevőjének egy-egy nevesített példányt.

VIDEO BOOK

Igazi különlegesség: egy kb 10" képernyőátmérőjű videolejátszó egy egyedi feliratokkal, grafikával megszemélyesíthető tokba építve.

Töltse fel bemutatkozó videóját a lejátszóra és készítsünk hozzá egy teljesen egyedi borítót. 

Valódi "wow-faktor" a bemutatóhoz.

FALI DEKORÁCIÓK

Valószinüleg mi készítjük a legjobb minőségű feszített vászonképeket az országban. És kiterjedt fotós kapcsolatrendszerünknek köszönhetően igen sok profi fotográfus munkáját tudjuk ajánlani ilyen képek készítéséhez.

Szobák, irodák falára, akár rendszeres cserét biztosítva. Teljeskörű szolgáltatással.

Képgalériáink

Ízelítő a választható képekből - művész-partnereink alkotásai:
ÖNKISZOLGÁLÓ FOTÓKIOSZK

A PrintCube önkiszolgáló fotókioszk a mobil eszközökkel készített fényképek "megfoghatóvá tételének" leginnovatívabb eszköze. Egyben tökéletes eszköz ahhoz, hogy az Ön vendégei még egy olyan élménnyel, szolgáltatással gazdagodjanak, amely alapján még jobb emlékek fűződnek látogatásukhoz.

Bemutató video Részletek
SZOLGÁLTATÁSAINK
Nincs két egyforma feladat. És mi kifejezetten arra specializálódtunk, hogy minden Partnerünk számára az épp neki legmegfelelőbb termék- és szolgáltatáscsomagot dolgozzuk ki.

Ha a fenti dolgok között talált olyat, mely az Ön vállalkozása számára érdekes lehet, keressen meg bennünket, hogy egyedileg, az Ön pontos igényei és lehetőségei alapján alakítsuk ki ajánlatunkat. Ami vonatkozhat csak egyes termékek legyártására, de akár a tervezéstől a tartalom előállításán át a kivitelezésig terjedő teljes szolgáltatásra.
Hasznos lehet:
HORECA Árlista AJÁNLATKÉRÉS Tel: 20/938 2432 RENDELŐFELÜLET
HPIX Kereskedelmi Kft
2040 Budaörs
Liget u. 3/2
Adószám: 14824441-2-13
Kapcsolat